TRI KORAKA DO SAVRŠENO PEČENE PILETINE


Piletina iz rerne je jedno od najukusnijih jela koje se lako i brzo priprema. Ipak, nije dovoljno samo staviti piletinu u tavu i odmah je ubaciti u rernu. Ovi mali trikovi pomoći će vam da napravite najukusniju i najsočniju piletinu do sad.


1) PRVO POSOLITE PILE IZNUTRA

  2) PREMAŽITE SMESOM OD BELOG LUKA

U blenderu napravite smesu od belog luka, putera, majčine dušice i maslinovog ulja. Njome premažite piletinu po površini.

3) NADEV ZA PILETINU


  U pile ubacite naseckan limun, ruzmarin i beli luk i vežite nogice kanapom. Tako neće ispariti divni mirisi ovog nadeva.
I, piletina bi posle dva sata pečenja na temperaturi od 175 stepeni trebalo ovako da izgleda

Izvor: zena.blic.rs

0 komentari:

Objavi komentar

More

Translate

Pronađite recept ...